Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης / παραμετροποίησης ZOOM
Οδηγίες λήψης / εγκατάστασης της εφαρμογής zoom
Κατεβάζετε την εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings.
Ενδεικτικοί σύνδεσμοι για download:
https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings (Android)
https://apps.apple.com/us/app/id546505307 (iPhone)
https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe (Windows PC)
Αν οι παραπάνω επιλογές δεν σας καλύπτουν, δείτε εδώ: https://zoom.us/download#client_4meeting
Σύνδεση στο μάθημα του Animation
Για να συνδεθείτε στο μάθημα, απλά ακολουθήστε το σύνδεσμο https://us06web.zoom.us/j/5773885228?pwd=HxB1moyYOWpzy4s6ivjO90JqbwdKUR.1 και ανοίξτε τον με την εφαρμογή.
Αν δεν έχετε λογαριασμό zoom, παρακαλούμε κατά τη σύνδεσή σας στο δωμάτιο συμπληρώστε ένα όνομα στο αντίστοιχο πεδίο ώστε να μπορούμε να σας αναγνωρίζουμε.
Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδεθείτε στο μάθημα χειροκίνητα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
- Ανοίγετε την εφαρμογή και πατάτε το κουμπί Join a meeting.
- Στο πεδίο Meeting ID συμπληρώνετε τον αριθμό 577 388 5228.
- Στο πεδίο Your name, αν δεν έχετε λογαριασμό zoom, συμπληρώνετε το όνομά σας ώστε να μπορούμε να σας αναγνωρίζουμε.
- Πατάτε Join Meeting.
- Στην αναδυόμενη καρτέλα passcode δίνετε τον κωδικό mw6F7A.
- Αν τυχόν ο οικοδεσπότης δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το meeting, θα δείτε το μήνυμα “Please wait for the host to start this meeting” και θα συνδεθείτε αυτόματα μόλις συνδεθεί κι ο οικοδεσπότης.
Οδηγίες ρύθμισης ήχου/εικόνας για σύνδεση μέσω σταθερού υπολογιστή / laptop
Αν είναι η πρώτη φορά που συνδέεστε στην εφαρμογή, κατά την προσπάθεια σύνδεσης στην τηλεδιάσκεψη θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με τίτλο Join Audio. Αφού κάνετε check κάτω κάτω την επιλογή Automatically join audio by computer when joining a meeting, επιλέξτε Join with Computer Audio. Αν έχετε συνδεδεμένα κάμερα και μικρόφωνο, όλα θα πρέπει να λειτουργήσουν κανονικά. Αν η κάμερά σας είναι κλειστή, μπορείτε να την ανοίξετε πατώντας το κουμπί Start Video στο κάτω μέρος της οθόνης.
Οδηγίες ρύθμισης ήχου/εικόνας για σύνδεση μέσω κινητού
Η μόνη ρύθμιση που χρειάζεται να κάνετε ώστε να λειτουργήσει το μικρόφωνο του κινητού σας αμέσως είναι να επιλέξετε την επιλογή Wifi or Cellular Data. Αυτό το κάνετε, είτε κατευθείαν κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, πατώντας κάτω αριστερά το εικονίδιο του μικροφώνου και επιλέγοντας Wifi or Cellular Data, είτε από την αρχική σελίδα της εφαρμογής, επιλέγοντας More (κάτω δεξιά το κουμπί με εικονίδιο τρεις τελίτσες) -> Meetings -> Auto-Connect to Audio -> Wifi or Cellular Data.
6 σχόλια
Ευαγγελία Παπαμήτρου · 18 Ιανουαρίου 2021 στο 22:25
Χαίρεται και καλή χρονιά!
Θα ήθελα να ρωτήσω κάθε πότε γίνονται τα μαθήματα 2D animation.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Ευαγγελία
Σοφία · 20 Μαΐου 2025 στο 20:35
Θα ήθελα να ενημερωθώ για το πρόγραμμα σπουδών του συγκεκριμένου τμήματος και αν υπάρχουν καλοκαιρινά μαθήματα. Ευχαριστώ!
Λίζα · 2 Φεβρουαρίου 2026 στο 07:18
Καλημέρα σας ,ενδιαφέρομαι για τα διαδικτυακά μαθήματα animation για παιδί 11 ετών ,παρακαλώ στείλτε μου πληροφορίες,μέρες ,ώρες κτλ.
0 σχόλια